„Gördülő nyílt nap” – 2010. szeptember 4.
 
Közel tíz évnyi munka után alapítványunk újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett: 2010. szeptember 4-én végre olyan nyílt napot tudunk tartani, melynek része egy Budapest körüli kisebb vonatozás is.

„Gördülő nyílt napunk” alkalmából a Budapest-Keleti pu.—Veresegyház—Vácrátót—Galgamácsa—Vácrátót—Galgamácsa—Aszód—Gödöllő—Budapest-Keleti pu. útvonalat járjuk be, a Vácrátót és Galgamácsa közti utat többek között a fényképezés, filmezés kedvéért többször is megtéve.

A szeptember 1-én rendelkezésünkre bocsátott adatok alapján a tervezett menetrend a következő:

Állomás   Érkezés   Indulás   Áthaladás

Budapest-Keleti       10:08       
Kőbánya felső           10:16   
Kőbánya kiágazás           10:20   
Rákos elágazás           10:22   
Rákosszentmihály           10:27   
Angyalföld elágazás           10:33   
Rákosrendező elágazás           10:35   
Rákospalota-Újpest   10:41   10:45       
Rákospalota A1 ipvk.           10:49   
Fót           10:56   
Csomád           11:03   
Veresegyház           11:10   
Őrbottyán           11:16   
Vácrátót   11:28   11:48       
Galgamácsa   12:30   12:50       
Vácrátót   13:30   13:50       
Galgamácsa           14:20   
Aszód   14:35   15:18       
Gödöllő           15:33   
Állami Gépgyár ipvk.           15:38   
Isaszeg           15:40   
Pécel           15:49   
Rákos           16:02   
Kőbánya felső           16:06   
Budapest-Keleti   16:12           


A különvonat sajnos olyan anyagi terhet jelent, mely mellett már nem tudjuk biztosítani a rendezvény ingyenességét. Ezen nyílt napunk részvételi díja ezért fejenként 2450 Ft. Egyik jelentős támogatónk, a Victus Kft. jóvoltából korlátozott létszámig (kb. 150 fő) 50%-os kedvezményt tudunk nyújtani a 14 éven aluli gyermekeknek – aki igénybe kívánja venni a kedvezményt, kérjük, előre jelezze. A „gördülő nyílt napon” történő részvételre már most is lehet jelentkezni. A részvételi lehetőség igénylésének módja:

Kérjük, írjon egy e-mailt az info@nohab-gm.com címre, melyben megadja a következő adatokat:
  • a gördülő nyílt napra jelentkezők száma,
  • a részvételt igénylő elérhetősége (elsősorban telefonszáma) – ha más e-mail címre kéri a választ, kérjük, ezt is jelezze.
  • ha gyermekei számára igénybe óhajtja venni a gyermekek után igényelhető kedvezményt, kérjük, jelezze.
Az e-mail megérkezése után az Ön által megadott e-mail-címre küldeni fogunk Önnek egy kódot, melyet majd fel kell tüntetnie a részvételi díj átutalásának megjegyzés rovatában. Kérjük, hogy erről ne feledkezzen el, mert egyébként a befizetését nem tudjuk azonosítani! Alapítványunk számlaszáma:

10201006-50090570

A befizetés megtörténte után ismét e-mailben elküldjük Önnek a gördülő nyílt napon történő részvételre jogosító igazolást, melyet kérjük, nyomtasson ki és hozzon majd magával. Ha a nyomtatás gondot okozna, kérjük, jelezze előre felénk.

Amennyiben semmiképp nem áll módjában e-mailen keresztül igényelni a részvételi lehetőséget, kérjük, ne az alapítvány „központi” számán, hanem a (20)-567-1956-os telefonszámon lépjen velünk kapcsolatba. Kérjük türelmüket és megértésüket abban a tekintetben is, hogy alapítványunkban mindenki – így a nyílt nap szervezését lebonyolító tagjaink is – szabadidejükben végzik az alapítvánnyal kapcsolatos tevékenységüket, ezért munkaidőben nem mindig állnak az érdeklődők rendelkezésére. A jelentősen megnövekedő adminisztratív munka miatt előfordulhat, hogy az igénylések visszajelzése néhány napot késik, ám az időben jelzett igényléseket és időben elküldött átutalásokat mindenképp regisztráljuk és az eseményen figyelembe vesszük.

Figyelem! Többen megkerestek minket, hogy nemrég már átutalták a részvételi díjat, a részvételi kódokat azonban még nem kapták meg. Előfordulhat, hogy az átutalás átfutási ideje miatt még nem értesültünk a fizetés megtörténtéről; ebben az esetben még valóban nem küldtük ki a részvételi kódokat. Adminisztratív okokból azonban senkit nem kívánunk kizárni a programból, ezért az átutalás helyszíni igazolása mellett közvetlenül a különvonat indulása előtt is kiadunk még kinyomtatott igazoló szelvényeket.

Baráti üdvözlettel,
NOHAB-GM Alapítvány

— Vissza —

 
Magunkról
·
Háttér
·
Tagság
·
Elérhetőség
·
Aktuális
·
Linkek
De En